Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Kangen

Langit Katon Endah Biru
Sebiru Roso Neng Kangenku
Marang Sliramu, Sing Isih Tak Sayang
Nadyan Saiki Neng Endi Wes Ilang..

Sejatine Pingin Ketemu
Ngungkapne Roso, Neng Rinduku
Nanging Mung Iso Tak Sawang Amung Fotomu
Opo Sliramu Kroso Sing Tak Batin Sayang..

Opo Sliramu Ngerti Sing Tak Rasakne
Kangenku Sing Soyo Gede Ora tau Ganti Liyane
Nadyan Aku Amung Mantanmu
Sampek Kapan Tak Simpen Roso Sayang Iki
Nadyan Aku Sadar Yen Sliramu Sewates Mantanku

Kangen Rinduku Nganti Saiki
iIsih Utuh Kanggo Sliramu
Ora Tau Ganti Liyane
Nadyan Aku Amung Mantanmu..

Kangen Rinduku Nganti Saiki
Isih Utuh Kanggo Sliramu
Ora Iso Tak ganti, Nadyan Wes Tak Cobo
Ngilangke Sayangku Soko Atiku..

Langit Katon Endah Biru
Sebiru Roso Neng Kangenku
Marang Sliramu, Sing Isih Tak Sayang
Nadyan Saiki Neng Endi Wes Ilang..

Sejatine Pingin Ketemu
Ngungkapne Roso, Neng Rinduku
Nanging Mung Iso Tak Sawang Amung Fotomu
Opo Sliramu Kroso Sing Tak Batin Sayang..

Opo Sliramu Ngerti Sing Tak Rasakne
Kangenku Sing Soyo Gede Ora tau Ganti Liyane
Nadyan Aku Amung Mantanmu
Sampek Kapan Tak Simpen Roso Sayang Iki
Nadyan Aku Sadar Yen Sliramu Sewates Mantanku

Kangen Rinduku Nganti Saiki
iIsih Utuh Kanggo Sliramu
Ora Tau Ganti Liyane
Nadyan Aku Amung Mantanmu..

Kangen Rinduku Nganti Saiki
Isih Utuh Kanggo Sliramu
Ora Iso Tak ganti, Nadyan Wes Tak Cobo
Ngilangke Sayangku Soko Atiku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel