Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Leles

Welas hang bengene di buang buang
Saikine riko lelesi maning
Roso hang bengene sing kari pungkas
Yo kobere riko gagasi maning

Mergone riko
Di tinggal larene

Mentolone riko kawul ati iki
Welas hang wis pedot
Nak riko bundeli

Masio magih ono
Roso welas iki
Sepurane mergo isun wis duwe ganti

Welas hang bengene di buang buang
Saikine riko lelesi maning
Roso hang bengene sing kari pungkas
Yo kobere riko gagasi maning

Mergone riko
Di tinggal larene

Mentolone riko
Kawul ati iki
Welas hang wis pedot
Nak riko bundeli

Masio magih ono
Roso welas iki
Sepurane mergo
Isun wis duwe ganti

Mentolone riko
Kawul ati iki
Welas hang wis pedot
Nak riko bundeli

Masio magih ono
Roso welas iki
Sepurane mergo
Isun wis duwe ganti

Mentolone riko
Kawul ati iki
Welas hang wis pedot
Nak riko bundeli

Masio magih ono
Roso welas iki
Sepurane mergo
Isun wis duwe ganti

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel