Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Mantan Tersayang

Jarene Koyo Mangan Ketan Neng Nduwure Loyang
Masio Wes Mantan Tetep Sayang
Ditinggal Eman Eman Tak Cedeki Wes Nduwe Pacar
Terus Aku Iki Kudu Piye

Senadyan Awakmu Wes Ono Seng Nduwe
Tresno Iki Ora Knek Diapusi
Emboh Ra Ngerti Aku Karo Ati Iki
Opo Pancen Aku Sih Tersno Sliramu

Ati Iki Kebacut Tresno
Tresno Marang Sliramu
Rino Wengi Tansah Kelingan
Kegowo Tekan Ngimpi

Saktenane Aku Ra Iso
Move On Dari Cintamu

Jarene Koyo Mangan Ketan Neng Nduwure Loyang
Masio Wes Mantan Tetep Sayang
Ditinggal Eman Eman Tak Cedeki Wes Nduwe Pacar
Terus Aku Iki Kudu Piye

Senadyan Awakmu Wes Ono Seng Nduwe
Tresno Iki Ora Knek Diapusi
Emboh Ra Ngerti Aku Karo Ati Iki
Opo Pancen Aku Sih Tersno Sliramu

Ati Iki Kebacut Tresno
Tresno Marang Sliramu
Rino Wengi Tansah Kelingan
Kegowo Tekan Ngimpi
Saktenane Aku Ra Iso
Move On Dari Cintamu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel