Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Mati Garing

Dudu isun hang kepingin
Ngendono welas nyang riko
Mergo riko wes kepaling
Isun jarang riko gatekno

Mulo suwi sun tahan – tahan
Myakne seng keleleran
Nyejo isun geningaken
Dumeh riko hang kenemenen

Jare isun riko rumongso
Dung sun iki nguat – nguatno
Ojo menange dewe baen
Sun nong kene seng riko eleng
Haaaaaaa haaaaaa
Emong sun mati garing

Dudu isun hang kepingin
Ngendono welas nyang riko
Mergo riko wes kepaling
Isun jarang riko gatekno

Mulo suwi sun tahan – tahan
Myakne seng keleleran
Nyejo isun geningaken
Dumeh riko hang kenemenen

Jare isun riko rumongso
Dung sun iki nguat – nguatno
Ojo menange dewe baen
Sun nong kene seng riko eleng
Haaaaaaa haaaaaa
Emong sun mati garing

Jare isun riko rumongso
Dung sun iki nguat – nguatno
Ojo menange dewe baen
Sun nong kene seng riko eleng
Haaaaa haaaaaa
Emong sun mati garing

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel