Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Nono Artine

percumo baen kadung isun tangisi
mergo dikapakeno tetep sing ngerti
seprono seprene mung gedigi anane
welas isun nang riko koyo nono artine

sampe paran baen wes isun lakoni
gawe mbuktikaken welas sun hang suci
tapi yo tetep magih wong liyo hang dipilih
isun ono tapi yo sing riko gape

bangur isun menyang adoh teko riko
timbang sun nong kene mung disio sio
karuan sing weruh, karuan sing ngerti
rasane parek koyo diobong ati

sun kepengen ngilang teko urip riko
yo wes isun buang welase hang ono
wes sun gawe lali nong jerone ati
suna nggep baen riko yo wes mati 

sampe paran baen wes isun lakoni
gawe mbuktikaken welas sun hang suci
tapi yo tetep magih wong liyo hang dipilih
isun ono tapi yo sing riko gape

bangur isun menyang adoh teko riko
timbang sun nong kene mung disio sio
karuan sing weruh, karuan sing ngerti
rasane parek koyo diobong ati

sun kepengen ngilang teko urip riko
yo wes isun buang welase hang ono
wes sun gawe lali nong jerone ati
suna nggep baen riko yo wes mati

bangur isun menyang adoh teko riko
timbang sun nong kene mung disio sio
karuan sing weruh, karuan sing ngerti
rasane parek koyo diobong ati

sun kepengen ngilang teko urip riko
yo wes isun buang welase hang ono
wes sun gawe lali nong jerone ati
suna nggep baen riko yo wes mati

bangur isun menyang adoh teko riko
timbang sun nong kene mung disio sio
karuan sing weruh, karuan sing ngerti

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel