Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun

Ojo mung isun hang ngrasakaken
jerone kangen
Rumongso isun welas riko
kari sing kereken

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Ojo mung isun hang ngrasakaken
jerone kangen
Rumongso isun welas riko
kari sing kereken

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Sedino dino riko raono kabare
Ojo mung isun hang duwe kangen
Ojo mung isun hang angen angen

Masio ringkono riko endi welase
Ojo mung isun hang duwe roso
Ojo mung isun hang welas nyang riko

Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Sedino dino riko raono kabare
Ojo mung isun hang duwe kangen
Ojo mung isun hang angen angen

Masio ringkono riko endi welase
Ojo mung isun hang duwe roso
Ojo mung isun hang welas nyang riko

Hang duwe roso ojo mung isun
Hang welas nyang riko

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel