Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Ojo Nguber Welas

sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
riko suloyo

isun weruh dewek
ning riko makeh demen larene
sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
riko suloyo

isun weruh dewek
ning riko makeh demen larene
diinggut paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko
ning welase
hooo...

sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
riko suloyo

isun weruh dewek
mung riko makeh demen larene
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko ning welase
diembuh raran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko ning welase
hooo...

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel