Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Ono Kerono

koyo iseh adan
bengen isun nyawang
riko kudu kudu gancang
gancang nduweni welase hang apik rupane
biso gawe ati iki kepincut nong riko

getun saikine ati pungkasane
ajur osing koyo hang di karepno
isun wis kapusan riko gawe dalan
kanggo ngliyaken dunyo
hang mulo wis riko impekno

umpomo riko mung sandiworo
gelem nong isun ono kerono
wis keturutan impene riko
saiki isun riko tinggalno

getun saikine ati pungkasane
ajur osing koyo hang di karepno
isun wis kapusan riko gawe dalan
kanggo ngliyaken dunyo
hang mulo wis riko impekno

umpomo riko mung sandiworo
gelem nong isun ono kerono
wis keturutan impene riko
saiki isun riko tinggalno

mentolo riko mung sandiworo
gelem nong isun ono kerono
wis keturutan impene riko
saiki isun riko tinggalno
saiki isun riko tinggalno

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel