Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Sing Welas

perih rasane ati iki
nerimo nasib gedigi
sing nyongko riko hang isun welasi
mentolo medot patri janji

mung biso pasrah awak iki
riko mbagi ati
sing biso mbales masio ditatoni
mung biso sambat marang Gusti

paribasane riko osing welas
terus terango baen, timbang nyikso nong batin
dung apik apik osing paran paran
timbang mengko nong burine soyo perih rasane

sun sing lilo urip sun kesikso
mergo direko atinisun loro 

mung biso pasrah awak iki
riko mbagi ati
sing biso mbales masio ditatoni
mung biso sambat marang Gusti

paribasane riko osing welas
terus terango baen, timbang nyikso nong batin
dung apik apik osing paran paran
timbang mengko nong burine soyo perih rasane

sun sing lilo urip sun kesikso
mergo direko atinisun loro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel