Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Sirno

hooooo ... hoooo ..huuuuu
sintru bengi iki nambahi sesek nong ati

mergo nono riko wong hang sun welasi
semene sun jalok hang agage junggulo
myakne biso madangi batin hang peteng yoro
                    
kepengen rasane sun tinggalno dunyo
mergo seng nemu panggon nong ati riko
kepengen rasane sun endek lakon iki
myakne riko ngerti welas hang sun duweni
                         
sirno kabeh angenan iki
sirno kabeh hang isun isun duweni
sirno mergo wes ono hang duweni
sirno welas iki
                       
sirno kabeh angenan iki
sirno kabeh hang isun duweni
sirno mergo wes ono hang duweni 
sirno welas iki
                                 
kepengen rasane sun tinggalno dunyo
mergo seng nemu panggon nong ati riko
kepengen rasane sun endek lakon iki
myakne riko ngerti welas hang sun duweni
                          
sirno kabeh angenan iki
sirno kabeh hang isun duweni
sirno mergo wes ono hang duweni
sirno welas iki
sirno kabeh angenan iki 
sirno kabeh hang isun duweni
sirno mergo wes ono hang duweni
sirno welas iki

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel