Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Sun Akoni

Hang isun engeti
Waktu magih demenan
Susah seneng disonggo bebarengan
Hang isun karepi
Yo mung sesandhingan
Saikine mung kari angenan

Lilo ati sun sing lilo
Nompo roso hang kari loro

Jujur sun akoni ati nisun sing lilo
Jujur sun akoni welas iki yo mung kanggo riko
Keliwat angen hang nyikso
Noring dodo lorone loro

Hang isun engeti
Waktu magih demenan
Susah seneng disonggo bebarengan
Hang isun karepi
Yo mung sesandhingan
Saikine mung kari angenan

Lilo ati sun sing lilo
Nompo roso hang kari loro

Jujur sun akoni ati nisun sing lilo
Jujur sun akoni welas iki yo mung kanggo riko
Keliwat angen hang nyikso
Noring dodo lorone loro

Jujur sun akoni ati nisun sing lilo
Jujur sun akoni welas iki yo mung kanggo riko
Keliwat angen hang nyikso
Noring dodo lorone loro
Lorone loro
Lorone loro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel