Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Sunut

Tan Rumangsa Tah Siro
Kadhung sun Welasi
Tan rumangsa tah Siro
Kadhung sun Angeni

Ibarat uman roso
Sunut katone sepi
Mung margi sun aya rika
Kang biasa nyambangan

Mula udu kang kawitan
Nang ati niki
tiasa nggawe sun kedanen
Aring jero impi

Padahal isun tos ngerti
rika aya kang nduweni
nanging nang ati nisun
rika welas suci

Rungukaken suwara ati niki
Rungukaken jerit tangis sun niki
angen sun meng rika keliwat abote
Moga bae mageh aya dalan ketemune

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel