Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Tibo Ati

Temetese udan ning haya tilu
Gawe isung ingat larene
Lare iku saru manis eseme
Gawe isun sing biso turu

Sing biso mergo katon katonen
Sing biso turu mergo nahan kangen

Isun tibo ati yo nyang riko
Sun nambah tambah tarane raino lan bengi
Isun tibo ati yo nyang riko
Isun wis sing ganti dino ketemune palangine ati

Huuuu…
Pelangine ati

Semono ugo hang isun raskno
Kelibegan sing biso turu
Nyengat riko gawe isun gemuyu
Koyo koyo sing ono maning

Sing ono maning
mung hang isun kagumi
Sing ono maning
mung hang sun kangeni

Isun tibo ati yo nyang riko
Sun nambah tambah tarane raino lan bengi
Isun tibo ati yo nyang riko
Isun wis sing ganti dino ketemune palangine ati

Isun tibo ati yo nyang riko
Sun nambah tambah tarane raino lan bengi
Isun tibo ati yo nyang riko
Isun wis sing ganti dino ketemune palangine ati

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel