Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Tuman

dasar mulo wong lanang
seng cukup dung siji baen
padahal duwe demenan
mageh ngiloyo maning
seng ngerasakno kelaran

dudu mung sepisan baen
wong wadon di nggo memengan
suncar kancir demenan
ngerasakno riko asat banyune moto

tuman demenan maning
mandek hang siji
hang liyo maning
tuman sun seng sanggup maning
timbang kesekso
tinggalen baen

wes tuwuk - tuwukno ngedum roso

seng ngerasakno kelaran
dudu mung sepisan baen
wong wadon di nggo memengan
suncar kancir demenan
ngerasakno riko
asat banyune moto

tuman demenan maning
mandek hang siji hang liyo maning
tuman sun seng sanggup maning
timbang kesekso tinggalen baen

tuman demenan maning
mandek hang siji hang liyo maning
tuman sun seng sanggup maning
timbang kesekso tinggalen baen

wes tuwuk - tuwukno ngedum roso

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel