Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Wawoh

sun akoni isun salah
ninggal riko
di saat seneng senenge

saiki isun buru ngerteni
urip tanpo riko
isun sing biso

tolong tolongen isun
yuk balen maneh
makne wis isun sing esen
biso wawoh maning

sun akoni isun salah
ninggal riko
di saat seneng senenge

saiki isun buru ngerteni
urip tanpo riko
isun sing biso

tolong tolongen isun
yuk balen maneh
makne wis isun sing esen
biso wawoh maning

tolong tolongen isun
yuk balen maneh
makne wis isun sing esen
biso wawoh maning

makne wis isun sing esen
biso wawoh maning

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel