Lirik Lagu Jawa Via Vallen - Ra Jodo

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui
Mama, Papa, maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro, loro, loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo
Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo
Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane, abote sing keroto iki
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui
Mama, Papa, maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro, loro, loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo
Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo
Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti

Yen pancen ngono anane, abote sing keroto iki
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni
Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui
Mama, Papa, maafkan aku yang tak bisa

Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu
Sak tenane ati iki loro, loro, loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo
Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi

Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo
Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane, abote sing keroto iki
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni
Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi

Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui
Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel