Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Di Jodohne

Saiki aku mung nyawang
Kowe nggandeng wong liyo
Nangis atiku nelongso
Ra ngiro kowe di jodohno

Nelongso rasane nangis njerone ati
Nganti pirang wektu mbiyen kowe tak barengi
Jare janji suci janji uwis kepatri
Bakal urip bareng selawase nganti rambut memutih

Yo wis ben kowe tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Sing apik kanggo kowe
Ugo biso mulyo selawase

Sak tenane aku nangis
Sak njerone atiku
Mergo kowe nompo di jodohne wong tuomu

Aku ra ngiro yen mburine
Sing nyanding kowe wong liyo
Mergo aku ra sido dadi bojomu

Saiki aku mung nyawang
Kowe nggandeng wong liyo
Nangis atiku nelongso
Ra ngiro kowe di jodohno

Nelongso rasane nangis njerone ati
Nganti pirang wektu mbiyen kowe tak barengi
Jare janji suci janji uwis kepatri
Bakal urip bareng selawase nganti rambut memutih

Yo wis ben kowe tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Sing apik kanggo kowe
Ugo biso mulyo selawase

Sak tenane aku nangis
Sak njerone atiku
Mergo kowe nompo di jodohne wong tuomu

Aku ra ngiro yen mburine
Sing nyanding kowe wong liyo
Mergo aku ra sido dadi bojomu

Saiki aku mung nyawang
Kowe nggandeng wong liyo
Nangis atiku nelongso
Ra ngiro kowe di jodohno

Saiki aku mung nyawang
Kowe nggandeng wong liyo
Nangis atiku nelongso
Ra ngiro kowe di jodohno

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel