Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Sukete Tonggo

apuwo riko tego
mungkiri endah janji janji
jare isun hang riko demen
tapi wong liyo hang diangen

loro rasane ati
isun sing tau diregani
sembarange wis sun elungno
magih ngelirik sukete tonggo

sego wis kadung dadi jenang
karuan baen disanteni
mergo ati wis kadung wirang
mesisan isun ceburi

piring beling ojo dibanting
kurebno nong nduwur pelonco
hang disanding sing welas maning
saben dino keronto ronto 

loro rasane ati
isun sing tau diregani
sembarange wis sun elungno
magih ngelirik sukete tonggo

sego wis kadung dadi jenang, karuan baen disanteni
mergo ati wis kadung wirang, mesisan isun ceburi
piring beling ojo dibanting, kurebno nong nduwur pelonco
hang disanding sing welas maning, saben dino keronto ronto

sego wis kadung dadi jenang, karuan baen disanteni
mergo ati wis kadung wirang, mesisan isun ceburi
piring beling ojo dibanting, kurebno nong nduwur pelonco
hang disanding sing welas maning, saben dino keronto ronto

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel