Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Ulan Lintang

ulan ulan jaluk tolong bisikeno
roso kangen isun iki noring kono
lintang lintang jaluk tulung yakineno
roso welas asih isun iki noring kono

sun sawang sawang ulane ono gambar rupane
gageh isun senenge biso nyanding ring kene
sun sawang lintange mesem gemuyune
sing ono tunggale paling ganteng larene

sun sawang sawang ulane
ono ayang gambar larene
cagero senenge biso nyanding ring kene

sun pandeng pandeng lintange
katon wes jelas nong gantenge
gambar rupan riko ngelayang ono ring mego

ulan ulan jaluk tolong bisikeno
roso kangen isun iki noring kono
lintang lintang jaluk tulung yakineno
roso welas asih isun iki noring kono

sun sawang sawang ulane ono gambar rupane
gageh isun senenge biso nyanding ring kene
sun sawang lintange mesem gemuyune
sing ono tunggale paling ganteng larene

sun sawang sawang ulane, ono ayang gambar larene
cagero senenge biso nyanding ring kene
sun pandeng pandeng lintange, katon wes jelas nong gantenge
gambar rupan riko ngelayang ono ring mego

ulan ulan jaluk tolong bisikeno
roso kangen isun iki noring kono

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel