Lirik Lagu Religi Aleehya - Sholli Wa Sallim Daiman

Sholli wasallim daiman ‘alahmada
Sholli wasallim daiman ‘alahmada
Wal ali wal ashhaabiman qodwahada
Wal ali wal ashhaabiman qodwahada

Ayo do ngurangi nonton televisi
Timbang nonton tivi luwih becik ngaji
Ahbabul musthofa wadah kanggo ngaji
Kumpul poro habaib lan poro kyai

Ayo bareng-bareng mangkat pegajian
Kanthi ati seneng arep sholawatan
Ngajak tonggo-tonggo ngadakne rombongan
Colt brondol disewo urun mangewunan

Klambine you can see utowo press body
Mbukak aurote ora nduwe wedi
Ngono kuwi podo karo mbukak wadi
Bakal nrimo sikso suk yen uwis mati

Lanang karo wadon podho keluyuran
Pamit nang wong tuwo jare pengajian
Ing nyatane malah dho pacar-pacaran
Budhal soko ngaji dho bonceng-boncengan
Lanang karo wadon manggon sepi-sepi
Nyanding senggal-senggol koyo kebo sapi
Ngono kuwi duso nurut coro nabi
Ojo diterusno yen durung dirabi

Sholat limang wektu ayo podho njogo
Jama'ah ing masjid bareng sak keluargo
Urip kroso enteng nalika ing dunyo
Ganjarane gedhe manggon ing suargo

Yen sholat kesusu ora biso pernah
Rukuk lan sujude ditoto sing nggenah
Sing khusyuk lan khuduk ugo tuma’ninah
Ngerteni sing wajib lan ngerti sing sunnah

Akeh bocah podho matur tahlilan bid’ah
Akeh bocah podho matur yasinan bid’ah
Bapak ibu ora jawab sebabe susah
Durung-durung anak iki kok ora genah

Akeh mantu podho matur sholawatan duso
Akeh mantu podho matur wiridan duso
Moro tuo ora jawab sebabe kroso
Durung-durung mantu iki ternyata loro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel