Lirik Lagu Religi Pendhoza - Menyambut Lebaran

Wulan ramadhan kowe teko
Wes kewajibane nindakke poso
Kudu iso nahan howo lan nafsu
Luwes sabar mboten pareng nesu-nesu

Ayo podo golek ganjaran
Mangkat tarawih karo tadarusan
Ojo lali zakate, kuwi wis kewajibane
Sing do lali ayo podo dielengke

Tetep kerjo senajane poso
Dilereni tumindak molo
Ora keroso delo meneh wis riyoyo

Alhamdulillah paringi umur panjang
Iso kumpul bareng ning dino lebaran
Podo melebur dosa lan salam salaman
Yen nduwe salah mohon dimaafkan

Wulan poso wis lebar, nganggone klambi anyar
Mangane roti nastar, ketupat opor ayam
Kabeh seneng menyambut kemenangan

Sungkem ro wongtuwane, sedulr lan koncone
Ro tonggo teparone, ben do lebur dosane
Sing mbotgawe ojo lali THRe

Tetep kerjo senajane poso
Dilereni tumindak molo
Ora keroso delo meneh wis riyoyo

Alhamdulillah paringi umur panjang
Iso kumpul bareng ning dino lebaran
Podo melebur dosa lan salam salaman
Nek nduwe salah mohon dimaafkan

Alhamdulillah paringi umur panjang
Iso kumpul bareng ning dino lebaran
Podo melebur dosa lan salam salaman
Nek nduwe salah mohon dimaafkan
Nek nduwe salah mohon dimaafkan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel