Lirik Lintang Piscesa - Iso Iso Mundur

nyesel aku wes tau sayang karo kowe
ternyata aku salah besar menilai
wong koyok kowe
sing wes tau enek ning njero atiku

yen mengkono caramu
sing berjuang bakal iso melayu
sing perhatian iso iso mundur

wayahe kudu mbok jogo
ojo mbok gawe loro
mergo yen wes ilang
ra podo karo sing bakal kate teko

nyesel aku wes tau sayang karo kowe
ternyata aku salah besar menilai
wong koyok kowe
sing wes tau enek neng njero atiku

yen mengkono caramu
sing berjuang bakal iso melayu
sing perhatian iso iso mundur

wayahe kudu mbok jogo
ojo mbok gawe loro
mergo yen wes ilang
ra podo karo sing bakal kate teko

yen mengkono caramu
sing berjuang bakal iso melayu
sing perhatian iso iso mundur

wayahe kudu mbok jogo
ojo mbok gawe loro
mergo yen wes ilang
ra podo karo sing bakal kate teko

mergo yen wes ilang
ra podo karo sing bakal kate teko

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel