Lirik Syahiba Saufa - Lilin

opo tah salah dung isun demen nyang riko
teko ati hang paling jeru
opo tah duso dung isun welas nyang riko
hang suwi sun pendem ring dodo

isun sing jaluk paran paran
isun sing ulap ambi dunyo
isun sing golek paran paran
mung welas isun biso riko tompo

isun iki mung lilin
hang sing ono artine
nawi biso ngurupi lan madangi atin riko
ya duh eman, ya duh eman

opo tah salah dung isun demen nyang riko
teko ati hang paling jeru
opo tah duso dung isun welas nyang riko
hang suwi sun pendem ring dodo

isun sing jaluk paran paran
isun sing ulap ambi dunyo
isun sing golek paran paran
mung welas isun biso riko tompo

isun iki mung lilin
hang sing ono artine
nawi biso ngurupi lan madangi
atin riko ya duh eman, ya duh eman

isun iki mung lilin
hang sing ono artine
nawi biso ngurupi lan madangi
atin riko ya duh eman, ya duh eman

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel