Lirik Didi Kempot - Aku Ngerti Kowe

senajan mung nyawang ono ngimpiku
ning aku koyo urip neng sandingmu
rasane njero ati iki
mung aku dewe sing ngerti sliramu

senajan wes suwe ora ketemu
ning aku ra lali marang janjimu
rasane jroning ati iki
mung aku yo mung aku sing ngerti sliramu

mlayuo neng pucuk gunung
tak tunggu nganti mudun
ngaweo aku
tak nggo sangu ngalamun

menengo kemulan wengi
kairing roso sepi
mung aku yo mung aku
sing ngerti ngerti sliramu

senajan wis ora krungu swaramu
ning aku ra biso lali esemmu
rasane jroning ati iki
mung aku yo mung aku sing ngerti sliramu

mlayuo neng pucuk gunung, tak tunggu nganti mudun
ngaweo aku, tak nggo sangu ngalamun
menengo kemulan wengi, kairing roso sepi
mung aku yo mung aku sing ngerti, ngerti sliramu

mlayuo neng pucuk gunung, tak tunggu nganti mudun
ngaweo aku, tak nggo sangu ngalamun
menengo kemulan wengi, kairing roso sepi
mung aku yo mung aku sing ngerti, ngerti sliramu
sing ngerti, ngerti sliramu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel