Lirik Lagu Jawa Eny Sagita, Happy Asmara - Sotya

Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu
Eseme kang manis madu
Dasar bagus parasmu kang tanpo layu

Kangmas sesotyaning ati
Yo mung ndiko kang sawiji
Langit bumi kang hanyekseni
Nalikane ngucap janji ono lathi

Yo mung siji sesotyaku
Memanikku mung kangmas wong bagus
Panyuwunku mugo kangmas
Ora lali marang janji setiamu

Nanging kabeh iki muspro
Eling kalamun pupusing tresno
Wes tak cubo nglalekke sliramu
Nanging tak lali lali tan biso lali

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel