Lirik Happy Asmara - Maling Kingkong

cidro atiku goro goro esemmu
kawet ketemu karo sliramu
senajan sliramu wes karo tunanganmu
ora mundur mencintai kamu

walau aku dikatain wanita tak tahu diri
tetap gas belok kiri gancang sambil sembunyi

maling kingkong terahe dadi omong
ngepek pacare uwong
ngongkeng ngongkeng cowok bohong
maling kingkong terahe dadi omong
ngepek pacare uwong
ngongkeng ngongkeng cowok bohong

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel