Lirik Lagu Jawa Ilux Id - Korban Foto Editan

Aduh dek aku kapusan
Kapusan foto editan
Neng foto ayu tenan
Bareng ketemu kok ra karuan
Edan tenan

Tak sawang-sawang fotomu neng Facebooku
Wajah mu ayu koyok artis senenganku
Rasane atiku kepengen ketemu
Ketemu karo awakmu
Tak inbox inbox tak tunggu balasenmu
Akhire aku karo koe ketemu
Bareng ketemu aku kok kudu mlayu
Mergo bedo karo fotomu

Aduh dek aku kapusan
Kapusan foto editan
Neng foto ayu tenan
Bareng ketemu kok ra karuan
Edan tenan

Aduh dek sial tenan
Karepe tak jak pacaran
Bareng uwis ketemuan
Tibake kok remuk tenan
Jebule aku korban foto editan

Tak sawang-sawang fotomu neng Facebooku
Wajah mu ayu koyok artis senenganku
Rasane atiku kepengen ketemu
Ketemu karo awakmu

Tak inbox inbox tak tunggu balasenmu
Akhire aku karo koe ketemu
Bareng ketemu aku kok kudu mlayu
Mergo bedo karo fotomu

Aduh dek aku kapusan
Kapusan foto editan
Neng foto ayu tenan
Bareng ketemu kok ra karuan
Edan tenan

Aduh dek sial tenan
Karepe tak jak pacaran
Bareng uwis ketemuan
Tibake kok remuk tenan
Jebule aku korban foto editan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel