Lirik Lagu Jawa Anggun Pramudita - Keroso Roso

isun sing biso nduweni riko
krono riko wes..
duwene wong liyo..

ikhlas sun nerimo masio ati loro
sun cubo nguatno..
masio abot sun songgo..

temetes banyu moto
keroso roso..
temetes banyu moto
keroso roso..

saben ndinane..
mikiraken riko..
rupane riko..
mageh jangget ring dodo..

sing biso ilang..
tetep gandolen..
mergane riko..
hang sun sayang..
temetes banyu moto
keroso roso..

temetes banyu moto
keroso roso..

isun sing biso nduweni riko
krono riko wes..
duwene wong liyo..
ikhlas sun nerimo masio ati loro

sun cubo nguatno..
masio abot sun songgo..
temetes banyu moto
keroso roso..
temetes banyu moto
keroso roso..

saben ndinane..
mikiraken riko..
rupane riko..
mageh jangget ring dodo..
sing biso ilang..

tetep gandolen..
mergane riko..
hang sun sayang..

temetes banyu moto
keroso roso..
temetes banyu moto
keroso roso.. 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel