Lirik Lagu Jawa Arlida Putri - Cocote Tonggo

Iki cerito urip ono ing deso
Nyandang urip bebarengan karo tonggo
Ra kuat mangan di rasani
Mangan enak yo di iri
Kudu piye anggonku nyikapi

Aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
Seneng ngurusi urusane tanggane
Aku mlarat mbok ece jare keset nyambut gawe
Aku sugeh tetep mbok rasani wae
Kuat nyandang mbok iri tuku opo mbok rasani
Yen tak pikir aku bunuh diri

Ajur nduwe tonggo kowe
Seneng ngurusi urusane tanggane
Yen tak pikir yen tak gagas marai emosi wae
Remuk nduwe tonggo kowe
Seneng ngurusi urusane tanggane
Tak esemi lan tak njarke suwe suwe rak yo mati dewe
Suwe suwe mati dewe

Aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
Seneng ngurusi urusane tanggane
Aku mlarat mbok ece jare keset nyambut gawe
Aku sugeh tetep mbok rasani wae
Kuat nyandang mbok iri tuku opo mbok rasani
Yen tak pikir aku bunuh diri

Ajur nduwe tonggo kowe seneng ngurusi urusane tanggane
Yen tak pikir yen tak gagas marai emosi wae
Remuk nduwe tonggo kowe seneng ngurusi urusane tanggane
Tak esemi lan tak njarke suwe suwe rak yo mati dewe
Suwe suwe mati dewe

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel