Lirik Lagu Jawa Denny Caknan - Titipane Gusti

Tenanono perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi tak tresnani
Mbok tulung ojo ngecewakne ati ku
Sing kadung pengen mbahagiakne uripmu

Iklasno atimu pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekane matiku
Ojo sok mikir aku bakal nglarani

Mergo ku yakin we titipane Gusti
Sing tak kangeni

Mestine atimu, ora mbaleni pengalaman ku loro
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane

Tekane atimu
Kanggo nguripi perasaan sing tau ilang
Iklasno atimu pasrahne ning aku

Ra bakal tak larani tekane matiku
Ojo sok mikir aku bakal nglarani
Mergo ku yakin we titipane Gusti
Sing tak kangeni

Mestine atimu, ora mbaleni pengalaman ku loro
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane

Tekane atimu
Kanggo nguripi perasaan sing tau ilang

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel