Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Dik

Ketar ketir, ati tansah ketar ketir
Yan tak pikir, aku koyo lampu senthir

Kelap-kelip, mobat-mabit
Yen lagi keterak angin sing semribit

Dik aku gelo
Sliramu sing tak tresnani jebul mentolo

Dik, sliramu pamit arep lungo
Jroning ati rasane keloro-loro

Nadyan tak penggak, tetp ra biso
Yen tak gagas, lungamu njur golek opo

Tak enteni dik, kapan tekamu
Mbok nganti mbesok putih rambutku

Ketar ketir, ati tansah ketar ketir
Yan tak pikir, aku koyo lampu senthir

Kelap-kelip, mobat-mabit
Yen lagi keterak angin sing semribit

Dik, aku gelo
Sliramu sing tak tresnani jebul mentolo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel