Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Kancanono Aku

Sewengi kowe teko nekani aku saiki lungo
Ninggalke aku ngilang ngimpiku nengdi lungamu
Rasane sepi neng kene dewe sepi uripku

Wes tak turuti opo karepmu
Uwes tak wenehi sing neng ragaku
Wes ojo lungo elingo aku ngancani aku

Kowe langitku kowe bumiku
Sawangen aku ono mripatmu
Tulung ojo lungo ninggalke aku kancanono aku

Takono neng aku
Ikhlase tresno sing neng nyawaku
Takono neng aku
Piye rasane sepi uripku
Tanpo tresnamu tanpo sayangmu loro uripku

(Wes tak turuti opo karepmu
Uwes tak wenehi sing neng ragaku
Wes ojo lungo elingo aku kancanono aku)

Wes tak turuti opo karepmu
Uwes tak wenehi sing neng ragaku
Wes ojo lungo elingo aku ngancani aku

Kowe langitku kowe bumiku
Sawangen aku ono mripatmu
Tulung ojo lungo ninggalke aku kancanono aku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel