Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Pingin Ngombe

Aku pingin ngombe ngelak sing tak rasakke
Nganti garing ning gulu rasane
Kulinane kowe biyen sing tansah nyepakke
Banyu putih yo kanggo netesi lambe

Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
Roso kangenku mung kanggo kowe
Ngenteni tekamu ning kene kowe tak tunggu
Bareng mulih uwis ra koyo pamitmu

Sopo sing kok gendhong
Sopo sing kok emban
Sopo sopo kuwi sopo-
Sopo sing kok gendhong
Sopo sing kok emban
Sayang sayang kuwi sopo..
Aku pingin ngombe ngelak sing tak rasakke
Nganti garing ning gulu rasane

Dino ganti wulan
Wulane wis ganti tahun
Aku setyo ngenteni ning stasiun

Tahun ganti windu
Suwene kowe tak tunggu
Bareng mulih uwis ra koyo pamitmu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel