Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga

Pingin nyawang wes suwe kowe ra bali
Sing tak suwun ning paran sing ngati-ati
Bisaku mung nyawang
Dimar jagad sing ning mego
Ayang-ayangmu katon ning netro
Aku lilo yen kowe rung biso bali

Lahir batin aku lilo tak estoni
Senajan kangen tenan
Rasane ati iki
Nganti kapan sirnane pacoban iki
Tombo teko loro lungo

Duh Gusti enggal singkirno
Leloro sing wonten negari kulo
Tombo teko loro lungo
Duh Gusti enggal welaso
Paringono welas asih mring kawulo

Pingin nyawang wes suwe kowe ra bali
Sing tak suwun ning paran sing ngati-ati
Bisaku mung nyawang
Dimar jagad sing ning mego
Ayang-ayangmu katon ning netro

Aku lilo yen kowe rung biso bali
Lahir batin aku lilo tak estoni
Senajan kangen tenan
Rasane ati iki

Nganti kapan sirnane pacoban iki
Tombo teko loro lungo
Duh Gusti enggal singkirno
Leloro sing wonten negari kulo
Tombo teko loro lungo

Duh Gusti enggal welaso
Paringono welas asih mring kawulo
Paringono welas asih mring kawulo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel