Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Tresno Selawase

Kowe pengen opo uwes tak wenehi
Kowe bathin opo atiku wes ngerti
Aku wani loro rekoso ra wedi
Urip kanggo kowe sayang

Aku ora bakal lali ngancani lan tresno selawase
Ngantio srengenge ngilang neng bumi
Nganti mbesuk aku mati aku nyuwun marang illahi
Sing tak suwun bareng neng swargo dadi siji

Meluo ngerti awan lan wengiku
Yen aku dungo mung kanggo uripmu
Gusti kulo nyuwun nyuwun dipun jagi
Gusti kulo tresno tresno

Aku ora bakal lali ngancani lan tresno selawase
Ngantio srengenge ngilang neng bumi
Nganti mbesuk aku mati aku nyuwun marang illahi
Sing tak suwun bareng neng swargo dadi siji

(Gusti kulo nyuwun nyuwun dipun jagi
Gusti kulo tresno tresno)

Aku ora bakal lali ngancani lan tresno selawase
Ngantio srengenge ngilang neng bumi
Nganti mbesuk aku mati aku nyuwun marang illahi
Sing tak suwun bareng neng swargo dadi siji

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel