Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Tulung

mbulan mbulan gedhe sing ono langit biru
tulung padangono uripku
lintang lintang lugu sawange awakku
wengi iki ora biso turu
angin sumilakno gek enggal singkirno

loro sing ono ragaku iki
wes meh telung mongso
nggon ku ndandang loro
loro jalaran wanito
tulung tulungono awakku
tulungono uripku
tulunungono atiku
angin

lintang bulan rungokno
rungokno suaraku
rungokno tangisku
tulung

angin sumilakno
gek enggal singkirno
loro aing ono ragaku iki
wes meh telung mongso
nggonku nandang loro
loro jalaran wanito
tulung tulungono awakku
tulungono uripku
tulunungono atiku
angin

lintang bulan rungokno
rungokno suaraku
rungokno tangisku
tulung

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel