Lirik Lagu Jawa Dory Harsa Sak Ora Orane

saben bengi aku ora iso turu
kelingan sliramu
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
tanpo mergo ra cerito opo salahku

saiki ning kono kepiye kabarmu
opo kelingan awakku
aku sing mbok gawe lara
isih kroso, natu mbekas ning dada

sak ora-orane pernah ono ning uripmu
masio ra pernah mbok anggep ono
sak ora-orane nate nyanding sliramu
masio saiki wis disanding wong liyo

saben bengi aku ora iso turu
kelingan sliramu
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
tanpo mergo ra cerito opo salahku 

saiki ning kono kepiye kabarmu
opo kelingan awakku
aku sing mbok gawe lara
isih kroso, natu mbekas ning dada

sak ora-orane pernah ono ning uripmu
masio ra pernah mbok anggep ono
sak ora-orane nate nyanding sliramu
masio saiki wis disanding wong liyo

sak ora-orane pernah ono ning uripmu
masio ra pernah mbok anggep ono
sak ora-orane nate nyanding sliramu
masio saiki wis disanding wong liyo

sak ora-orane nate nyanding sliramu
masio saiki wis disanding wong liyo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel