Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Dewe Wani

bingung aku kudu piye merjuangke kowe
sing pasti akhire amung perpisahan
mergo sadar aku, aku iki sopo
ora nduwe opo opo

tenan opo sing tak roso
kepenggak wong tuamu ora setuju dewe bebarengan
mergo ngerti aku, aku iki sopo
ora nduwe opo opo

umpomo diteruske malah aku loro dewe
yen tak ikhlaske, aku iseh sayang

selawase sliramu neng ati
senajan aku iki ngerti ora iso dadi siji
tak lakoni kanthi kuat ati
siso uripku iki tak pasrahke marang Gusti, aku dewe wani 

umpomo diteruske malah aku loro dewe
yen tak ikhlaske, aku iseh sayang

selawase sliramu neng ati
senajan aku iki ngerti ora iso dadi siji
tak lakoni kanthi kuat ati
siso uripku iki tak pasrahke marang Gusti

selawase sliramu neng ati
senajan aku iki ngerti ora iso dadi siji
tak lakoni kanthi kuat ati
siso uripku iki tak pasrahke marang Gusti, aku dewe wani

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel