Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku

ojo kowe mikir gampang
dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne tuk bersabar

wis pancen tresnoku marakke bertahan
nyanding kowe sing isih kumat kumatan
ket biyen selalu aku yang harus mengalah
kadang malah kowe sing nuduh aku salah
ojo kowe mikir gampang
dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar

jajal kowe dadi aku
tak jamin tambah kuru
gusti tolong sadarne sayangku

aku ra pingin pisah
nanging aku meh ra betah
sing tak jaluk kowe endah berubah

ket biyen selalu
aku yang harus mengalah
kadang malah kowe
sing nuduh aku salah

ojo kowe mikir gampang
dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar

jajal kowe dadi aku
tak jamin tambah kuru
gusti tolong sadarne sayangku

ojo kowe mikir gampang
dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar

jajal kowe dadi aku
tak jamin tambah kuru
gusti tolong sadarne sayangku
jajal kowe dadi aku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel