Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Kangen Ati

umpomo isih ono wektu
aku pengen jujur nang sliramu
rak ono sing iso ngganteni
mung sliramu sing tak kangeni
adoh panggonmu lan adoh tresnomu
lawang tresno mung kanggo sliramu

rak ono sing biso ngganteni
sliramu sing ning njero ati
roso tresno sing kok uwehno
iso ngedemke loro
ayem urip ayem tresnoku
naliko sesandhing nang sliramu
opo sliramu ra ngrasakno
kangen ati sing tak roso

adoh panggonmu lan adoh tresnomu
lawang tresno mung kanggo sliramu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel