Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Keno Gudho

Wengi kang dadi seksi
netes deres eluhku ning pipi
nyeri roso neng ati
ngerti kowe mblenjani janji
ngelarani ati

Nanging aku iso sabar lan nerimo
mergo gede roso tresnoku
neng sli..ramu

Wes terus-terusno
anggonmu ngapusi aku
wes terus-terusno
anggonmu ngelarani aku
aku wes nepati janji
setiaku marang sliramu..

Aku wes nyobo nrimo ngempet
loro neng njero dodo
aku wes nyobo lilo mergo
wes kebacut tresno
ora nyongko ora ngiro
kowe keno godho wedokan liyo

Kuping rung sudo krungu
marang janji janji manismu
omo nganmu mung palsu
jebul elek polah tingkahmu
neng mburiku..

Wes terus-terusno
anggonmu ngapusi aku
wes terus-terusno
anggonmu ngelarani aku
aku wes nepati janji
setiaku marang sliramu..

Aku wes nyobo nrimo ngempet
loro neng njero dodo
aku wes nyobo lilo mergo
wes kebacut tresno
ora nyongko ora ngiro
kowe keno godho wedokan liyo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel