Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Lebu

Gedigi isun yo mulo gedigi
Paran anane
Sing nduwe paran paran sun sing duwe
Sun pasrah baen

Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Nong njero ati

Koyo lebu keterak angin
Miber semambur
Ketepluk ono ring pelatarane atin riko

Dung gelem gancang puputono
Gancang puputono
Kadung sing gelem
Gancango sapuen myakne miber

Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Nong njero ati

Koyo lebu keterak angin
Miber semambur
Ketepluk ono ring pelatarane atin riko

Dung gelem gancang puputono
Gancang puputono
Kadung sing gelem gancango sapuen myakne miber
Myakne miber

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel