Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Lungamu Salahku

saben bengi angel mereme mripat iki
mung kudu kelingan koe sing ning kono
opo koe ngerti karo sing tak rasakke
urip dewe tanpo koe ning kene

jane ora lilo nanging kudu tak trimo
yen ngerti koe ning kono ro wong liyo
aku ora biso ngapusi ati iki
ra bakalan aku iso nglalekke saben yen ngadep koe

yo mung tak dongakno mugo-mugo koe
bakal seneng ono ning kono
aku ra mbondho, aku ra kerjo
ra nduwe opo opo

kudu tak ikhlasno mergo lungamu
kabeh kuwi mau salahku
aku raiso nggonku nyukupi
opo butuhmu 

jane ora lilo nanging kudu tak trimo
yen ngerti koe ning kono ro wong liyo
aku ora biso ngapusi ati iki
ra bakalan aku iso nglalekke saben yen ngadep koe

yo mung tak dongakno mugo-mugo koe bakal seneng ono ning kono
aku ra mbondho, aku ra kerjo, ra nduwe opo opo
kudu tak ikhlasno mergo lungamu kabeh kuwi mau salahku
aku raiso nggonku nyukupi opo butuhmu
aku raiso nggonku nyukupi opo butuhmu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel