Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Matur Nuwun

Matur nuwun kanggo sekabehane
Pernah urip bareng kowe
Masio ora sempurno
Kok ngene endinge
Sepurane yen akeh salahe

Aku kudu kuat ora oleh sambat
Mergo iki wes pancen dalane
Aku kudu kuat ora oleh sambat
Mergo kabeh ono tulisane

Matur nuwun kanggo sekabehane
Pernah urip bareng kowe
Masio ora sempurno
Kok ngene endinge
Sepurane yen akeh salahe

Aku kudu kuat ora oleh sambat
Mergo iki wes pancen dalane
Aku kudu kuat ora oleh sambat
Mergo kabeh ono tulisane

Aku kudu kuat ora oleh sambat
Mergo iki wes pancen dalane
Aku kudu kuat ora oleh sambat
Mergo kabeh ono tulisane
Mergo kabeh ono tulisane

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel