Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Paringono Sabar

Opo kowe wis ora kelingan
Karo janjimu naliko pacaran
Rabakal ninggalke sanajan akeh pacoban
Angon roso sayang nganti ing pelaminan

Jebul janjimu rabiso digugu
Wis tak pasrahke urip lan matiku
Janjimu mbiyen ora bakal ninggalke
Nanging nyatane janjimu amung ing lambe

Duh gusti senajan sampun bubar paringono sabar
Gusti ampun ngantos ambyar
Lakonku sing wis kesel berjuang
Sing wis kebacut sayang tapi aku dia tinggalkan

Jebul janjimu rabiso digugu
Wis tak pasrahke urip lan matiku
Janjimu mbiyen ora bakal ninggalke
Nanging nyatane janjimu amung ing lambe

Duh gusti senajan sampun bubar paringono sabar
Gusti ampun ngantos ambyar
Lakonku sing wis kesel berjuang
Sing wis kebacut sayang tapi aku dia tinggalkan

Duh gusti senajan sampun bubar paringono sabar
Gusti ampun ngantos ambyar
Lakonku sing wis kesel berjuang
Sing wis kebacut sayang tapi aku dia tinggalkan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel