Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Sampun Lilo

Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku 
Tulus dinggo mbahagiakne sliramu
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
Cukup aku yang merasakan itu

Masio aku dudu pilihanmu
Kowe tetep neng atiku

Aku tresno karo kowe 
Nanging kowe tresno de'e
Aku sayang kowe 
Nanging kowe sayang de'e

Uwes tak lilakno
Wes kowe lungo'o
Sing adoh teko uripku

Aku tresno karo kowe 
Nanging kowe tresno de'e
Aku sayang kowe 
Nanging kowe sayang de'e

Senajan ati loro
Perih neng njero dodo
Nanging kudu tak tompo

Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku 
Tulus dinggo mbahagiakne sliramu
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
Cukup aku yang merasakan itu

Masio aku dudu pilihanmu
Kowe tetep neng atiku

Aku tresno karo kowe 
Nanging kowe tresno de'e
Aku sayang kowe 
Nanging kowe sayang de'e

Uwes tak lilakno
Wes kowe lungo'o
Sing adoh teko uripku

Aku tresno karo kowe 
Nanging kowe tresno de'e
Aku sayang kowe 
Nanging kowe sayang de'e

Senajan ati loro
Perih neng njero dodo
Nanging kudu tak tompo

Senajan ati loro
Perih neng njero dodo
Nanging kudu tak tompo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel