Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Tak Tunggu Mulihmu

tak tunggu balimu
tak tunggu mulihmu
dino-dino ku kroso sepi
tanpo tresnomu..

iseh tak simpen fotomu ndek wingi..
tak nggo tombo ati iki sing sepi..
suwene neng kene
aku mendem kangen ati
isoku mung nunggu
anggonmu bali..

tak kuat-kuatne aku ngenteni
masio mulihmu sok kapan ra ngerti
tak jaluk ning kono
kowe ojo ingkar janji
nggawe loro atiku iki..

tak tunggu balimu
tak tunggu mulihmu
rasane wis ra kuat
aku ngempet kangenku..

tak tunggu balimu
tak tunggu mulihmu
dino-dino ku kroso sepi
tanpo tresnomu..

iseh tak simpen fotomu ndek wingi
tak nggo tombo ati iki sing sepi
suwene ning kene
isoku mung nunggu anggonmu bali..

tak kuat-kuatne aku ngenteni
masio mulihmu sok kapan ra ngerti
tak jaluk ning kono
kowe ojo ingkar janji
nggawe loro atiku iki..

tak tunggu balimu
tak tunggu mulihmu
rasane wis ra kuat
aku ngempet kangenku..

tak tunggu balimu
tak tunggu mulihmu
dino-dino ku kroso sepi
tanpo tresnomu..

tak tunggu balimu
tak tunggu mulihmu
rasane wis ra kuat
aku ngempet kangenku..

tak tunggu balimu
tak tunggu mulihmu
dino-dino ku kroso sepi
tanpo tresnomu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel