Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Tape Ketan

Ra usah di eleng eleng
Seng mbiyen wes ben seng mbiyen
Ra usah kowe ngengkel
Koyo wes ra ono uwong liyo maning

Santai wae ojo di gawe kenceng
Opo maneh nganti spaneng
Urip sepisan ojo di gawe gendeng

Tape ketan enak rasane
Yen di pangan keroso anget
Eleng mantan nggreges awake
Neng sirah nggarakne mumet

Tape ketan enak rasane
Yen di pangan keroso anget
Eleng mantan nggreges awake
Neng sirah nggarakne mumet

Ra usah di eleng eleng
Seng mbiyen wes ben seng mbiyen
Ra usah kowe ngengkel
Koyo wes ra ono uwong liyo maning

Santai wae ojo di gawe kenceng
Opo maneh nganti spaneng
Urip sepisan ojo di gawe gendeng

Tape ketan enak rasane
Yen di pangan keroso anget
Eleng mantan nggreges awake
Neng sirah nggarakne mumet

Tape ketan enak rasane
Yen di pangan keroso anget
Eleng mantan nggreges awake
Neng sirah nggarakne mumet

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel