Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Tekan Semene

Kowe sing tau nglarani
Ninggal tatu ning njero ati
Wes semene gedhene perjuanganku
Kowe ra ngerteni

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiannmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang,
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan,
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene,
Cerito ku ro kowe
Kudu tak ikhlaske,
Pancen iki takdir e

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiannmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang,
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan,
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene,
Cerito ku ro kowe
Kudu tak ikhlaske,
Pancen iki takdir e

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Aa…
Mbok siak-siakno …

Saktenane, aku bakal bali ning kene
Tempat ning ngendi,
aku iso ndelok kowe ngguyu
Dinggo terakhir kaline

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel