Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Tetep Ning Ati

Banyu tibo seko langit
Dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
Sing neng atiku ra bakal iso ilang
Senadyan kowe ngelarani aku

Saktenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku wes tak rasake wae
Kuwi kabeh mergo kowe

Aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
Nganti mati kowe tetep neng ati

Aku tansah kelingan janjimu neng aku
Ra bakal lungo ninggal crito loro
Tapi nyatane kowe ora iso jogo roso iki
Nganti pungkasane uripku

Saktenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku wes tak rasake wae
Kuwi kabeh mergo kowe

Aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
Nganti mati kowe tetep neng ati

Aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
Nganti mati kowe tetep neng ati
Nganti mati kowe tetep neng ati
Nganti mati kowe tetep neng ati

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel